fbpx

За Нас

My Travels

Mytravels.bg

Сайтът mytravels.bg представлява информационен блог за самостоятелни пътувания. Ние споделяме с Вас съвети за организиране и планиране на пътувания, разкази и пътеписи, както и туристически услуги и предложения за пътуване, предлагани от партньори на www.mytravels.bg.

Нашата мисия е да помагаме на пътешествениците в България да планират оптимално своите пътувания, като споделяме с тях изчерпателна информация и изгодни предложения в интернет.

Кои сме ние

Ако някога сте искали да научите как да пътувате по-често и по-евтино, как да посетите мечтаната дестинация, как да спестите пари и то докато пътувате – Вие сте на правилното място! Mytravels.bg споделя с Вас изпитани от нас съвети и предложения, за да можете да посетите повече места с по-малко пари и да направите приключенските си мечтите реалност.

Кои сме Ние? Ние сме група от ентусиазирани пътешественици с 15+ годишен опит в организиране и планиране на самостоятелни пътувания в чужбина.

Сайтът www.mytravels.bg е блог за самостоятелно организирани пътувания из света. Ние споделяме с Вас съвети за самостоятелно организиране и планиране на пътешествия, примерни маршрути, разкази и пътеписи, промоции и оферти за самолетни билети и хотели, както и изгодни предложения за пътуване до екзотични и далечни дестинации.

Ние сме хора, за които границите означават предизвикателство, а търсенето на следваща дестинация и самолетен билет до нея – начин на живот.

Ние не пътуваме, за да намерим себе си. Ние пътуваме, за да открием света и да станем част от него.

Ние сме индивидуалисти, които НЕ вярват в „силата“ на организираните от туристически агенции екскурзии и умишлено избягват груповия туризъм.

Ние пътуваме, защото пестим. И пестим, докато пътуваме. Защото знаем как!

САМОСТОЯТЕЛНО ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНИЯ

Всеки един пътешественик, който планира самостоятелно пътуванията си, се сблъсква с поне един от следните проблеми: „Как мога да спестявам, за да пътувам по-често“,“Къде мога да намеря най-добрите предложения за пътуване?“, „Искам да пътувам повече, но каква е следващата стъпка?“, „Как мога да спестя пари от полети, настаняване и други по-големи разходи по време на път?“, „Как да оптимизирам времето си, къде да отседна, какво да посетя … ?“

Мит е, че самостоятелното организиране на пътуване отнема много време. Oтнема точно толкова, колкото решите да отделите.

Mytravels.bg отговаря на тези и много други въпроси, свързани със самоорганизиране и планиране на пътувания.

 

Ние, пътешествениците от Mytravels.bg, предоставяме синтезирана и изчерпателна информация и споделяме тествани и доказани от самите нас съвети за пътуване. Това допълнително спестява Вашето време от търсене в интернет и Ви дава възможност да използвате времето си за по-важни неща, като да пътувате по-често.

Какво ще намерите при нас:

 

Съвети за пътуване от хора с многогодишен опит в самоорганизиране и планиране на пътешествия. Пътеписи и интервюта с други запалени експерти-пътешественици. Примерни маршрути и планиране на разходите. Съвети за пътуване, които могат да бъдат приложени за всяка дестинация в света.

Mytravels.bg споделя с Вас изпитани от нас съвети и предложения, за да можете да посетите повече дестинации за по-малко пари и да направите приключенските си мечти реалност!

ВИДОВЕ ПЪТУВАНИЯ

КАКВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПРИ НАС

Ние от Mytravels.bg предоставяме полезна информация за пътешественици, които също като нас, самостоятелно организират своите пътувания. Всички пътеписи, съвети и предложения за изгодни пътувания са подготвени с много усърдност и дългогодишно събиране на информация.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПЪТУВАНИЯ

НИЕ РАБОТИМ С НАЙ-ДОБРИТЕ

Mytravels.bg споделя интересни и изгодни предложения за пътувания на компании, които са наши партньори. Ние работим само и единствено с партньори, на които се доверяваме. Ние споделяме с Вас само и единствено услуги с високо качество, но на добри цени. Пълен списък с партньорите на Mytravels.bg, може да бъде намерен тук. 

Услугите и предложенията, предлагани от партньори на www.mytravels.bg, са ръчно намерени и няма гаранция, че ще бъдат актуални, когато Вие ги откривате на сайта www.mytravels.bg. При възникване на въпроси свързани с актуалните предложения или услугите предлагани от партньори на www.mytravels.bg, моля свържете се директно с Тях.

Ако не сте успели да намерите отговорите на Вашите въпроси в сайта ни, може да използвате формата за контакти с нас. Нашият екип ще се постарае да Ви отговори в най-кратък срок.

Този сайт използва бизквитки Аз обичам бизквитки Научи повече

Close