fbpx
Image default
ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Полети от София до Пафос само за 23 €

Полети от София до Пафос, Кипър само за 40 €

Евтини и удобни двупосочни полети с Ryanair от София до Пафос само за 40 €

Примерни Дати

София – Пафос – София – 4 нощувки 

19.04.2019 – 24.04.2019 

Виж всичките дати ТУК

Настаняване

Препоръчани хотели в Пафос

Apollonia Holiday Apartments e апартамент (студио с балкон), намиращ в сърцето на Като Пафос, на 350 метра от плажа. Басейнът е заобиколен от зелени градини с шезлонги, а в бара край басейна има хладилници на самообслужване. Апартаментът е с отлична оценка над 9.5/10.

Kyriakos Court e апартамент с перфектно местоположение и отлична оценка над 9.8/10. Апартаменти Kyriakos Court се намира на 500 метра от плажа на Гробниците на царете и предлага помещения за настаняване с условия за самостоятелно готвене, с безплатен WiFi. Пристанището на Пафос е на 2 км.

Valentinos Apartments e апартамент с перфектно местоположение и отлична оценка над 9.3/10. Апартаментът е климатизиран и с отлични условия за самостоятелно готвене в Пафос. Осигурен е безплатен WiFi. Мястото за настаняване се намира на 1 километър от търговския център Kings Avenue. Центърът на града е на 10 минути пеша.

При избор на друг хотел в Пафос, препоръчваме следните сайтове за настаняване

Booking.com: Booking.com е един от лидерите на пазара за онлайн резервации за настаняване. Тук можете да намерите повече от 28 милиона предложения за настаняване в 120000 дестинации в целия свят.

Airbnb.com: Световен лидер за настаняване и резервации на апартаменти в повече от 81000 дестинации в целия свят. При нас спестявате 32 € при нова регистрация!

Agoda.com: Agoda е глобален лидер на онлайн резервации за настаняване, технологичен иноватор и изключително бързо развиваща се компания с над 2 милиона предложения в цял свят.

Препоръчани сайтове за коли под наем в Пафос

Herz: Hertz е една от най-известните, най-големите и най-традиционни компании за коли под наем. Hertz разполага с широка гама от луксозни, спортни и хибридни коли под наем, които могат да задоволят всяка нужда.

Намири и резервирай билети за забележителности, атракции, екскурзии и други

Препоръчани пътеводители

Lonely Planet: Открийте, планирайте и резервирайте идеалното си пътуване с многобройните пътеводители от Lonely Planet.

Related posts

Полети от София до Пукет, Тайланд само за 435 €

My Travels

Полети от София до Франкфурт само за 58 €

My Travels

Полети от София до Доха само за 300 €

My Travels

Остави коментар

Този сайт използва бизквитки Аз обичам бизквитки Научи повече

Close